Bosch Car Service autószerviz szerviz Várpalota SZLW KFT

    Az SZLW Kft 1991-ben alakult három természetes magyar magánszemély elhatározásából, és tőkéjéből.

Várpalotán 100 méterre a nyolcas számú főúttól létrejött telephelyen a beruházást követően 1992 őszétől a ROBERT BOSCH Kft magyarországi leányvállalatával kötött szerződés értelmében végzi tevékenységét mint BOSCH márkaszerviz.

A kezdeti 4 fős létszám fokozatosan érte el a jelenlegi 9-10 főt és az évi 80milliót meghaladó éves forgalmat. A létszámváltozás feltétele volt a cég telephelyének folyamatos bővülése. A szerviz az eltelt 14 év alatt három lépcsőben érte el a mai formáját és lett a település talán legnagyobb autójavítással foglalkozó vállalkozása.

A tulajdonosok elhatározása, a szerződésünk előírása valamint az ügyfeleink igényeinek a szem előtt tartása alapján a minőség után legfontosabb feladatunknak tartjuk a gépjárművek javítása során nyújtandó teljes körű szolgáltatást. Ezen elhatározás szellemében a szerviz a 92-es nyitása óta működik megelőzve a Bosch elvárásokat "Car Srvice" formában. A vállalkozás szerződéses viszonyban áll több biztosítóval és legtöbb helyi üzemmel, szolgáltatóval, valamint rendelkezik közbeszerzési pályázaton elnyert megrendelőkkel.

Tíz évre visszamenőleg teljes körű nyilvántartással rendelkezünk, az alkatrész és ügyfélforgalomról, beleértve a javításkor felhasznált alkatrészek beépítési idejét, márkáját, szállítóját, valamint az javított autó megtett kilométerét. Ezen információt felhasználjuk az esetleges meghibásodás garanciális rendezéséhez, valamint a gyári technológia szerinti javítás elvégzéséhez.

A szerviz számára nagyon fontos, hogy a tulajdonos az autóját lehetőleg csak a kötelezően előírt szervizintervallumnak megfelelő időpontban kényszerüljön nélkülözni.

A fentiekben leírt módon bővült javítókapacitásunk jelenleg öt szerelőállással, valamint 2 autó befogadására alkalmas átmenősoros diagnosztikai csarnokkal rendelkezik, amely alkalmas 7,5t alatti járművek javítására is.

A 13 fős közterület jellegű ügyfélparkolóból jut el minden kedves megrendelőnk a kétszintes egyedi formájú ügyfélvárót, BOSCH shopp-ot, ügyfélszolgálatot, valamint az emeleten berendezett tárgyaló és oktatótermet magában foglaló épületrészbe. Munkánkat megkönnyíti az említett épületrészben elhelyezett 12-14 milliós raktárkészlet. Technikai fejlesztéseink során mindig fontosnak tartottuk a megbízható BOSCH termelőeszközök előtérbe helyezését. Ezért rendelkezünk BOSCH gyártmányú FSA 560, BEA 350 , RTT 100, ETT 831, FWA futóműállító, MOT 151, BSA 201fékkpad, B 31Kerékszerelő, B 201Kerékcentírozó, EFLE 51fényszóró állító berendezésekkel.

Fentieken kívül a munkánkat segíti 2 db futómű mozgató pad, lengéscsillapító vizsgáló pad, felszerelt forgácsoló műhely, generátor és önindító vizsgáló próbapad, valamint hat db hálózatba kötött számítógép. Szerződéses viszonyban állunk egy karosszéria és egy karosszéria fényező műhellyel.

Dolgozóink rendszeresen részt vesznek a BOSCH tanfolyamokon és rendelkezünk BOSCH rendszer technikussal is. A vállalkozás joggal lehet büszke azon tényre, hogy a dolgozói létszám 80% -a 10 évnél régebb óta áll a cég alkalmazásában.

Az SZLW Kft. minden kedves ügyfelének és autójának teljes körű kiszolgálására törekszik, a minél biztonságosabb és kényelmesebb autózás érdekében.

Várpalota: 2006. 02. 16.

Szűcs József